29 Απρ 2012

Τι Λένε τα Άστρα για τις Εκλογές της 6ης Μαΐου

 Ξέρω ότι δεν πιστεύεις στην Αστρολογία. Ούτε κι εγώ!
Αλλά μιας και μπήκες στον κόπο, ας δούμε τι προβλέπουν και τα άστρα για τις εκλογές.
Η ημέρα των εκλογών της 6ης Μαΐου, χαρακτηρίζεται από αντιθέσεις!
Τέσσερις καραμπινάτες αντιθέσεις σχηματίζονται στον ουρανό εκείνη τη μέρα και δε σου κάνω πλάκα!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα, αντίθεση Σελήνης-Ήλιου, αντίθεση Σελήνης-Δία και αντίθεση Ερμή-Κρόνου. Η μέρα των αντιθέσεων!
Η αντίθεση Άρη-Ποσειδώνα συμβάλλει στην απάλυνση των εντάσεων. Ο διαλυτικός Ποσειδώνας αποδυναμώνει τον πολεμοχαρή Άρη, οπότε μην ανησυχείς. Στο πεδίο των εντάσεων δεν περιμένουμε πολλά. Θα είναι μια ήρεμη ημέρα.
Από την αντίθεση  Σελήνης-Ήλιου παράγεται η δυσαρμονία μεταξύ του "πρέπει" και του "θέλω". Μεταξύ καθήκοντος και συναισθήματος. Προφανές για την περίπτωσή μας!
Ωστόσο, η αντίθεση Σελήνης-Δία, μας προδιαθέτει για λανθασμένη κρίση. Ναι, η ημέρα δεν προτείνεται για σοφές και μετρημένες αποφάσεις. Όχι και τόσο καλό αυτό για εκλογές, ε; Κι άμα σου πω ότι αυτή η αντίθεση έχει άμεση σχέση με τις οικονομικές αποφάσεις;
Και τέλος, η αντίθεση Ερμή-Κρόνου έρχεται να επιβεβαιώσει αυτήν την τάση. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν στις 6 Μαΐου θα είναι κακές αποφάσεις που θα ληφθούν κάτω από λανθασμένη κρίση και λανθασμένη εκτίμηση των δεδομένων. Κι επειδή έχουμε δυο σημαντικές αντιθέσεις που επιδρούν αρνητικά, η κακή κρίση θα είναι ακόμη πιο έντονη.

Ο Ήλιος την ημέρα των εκλογών θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Και ναι, Ταύρος είναι το ζώδιο του Πάνου Καμμένου. Πολύ δυνατή ημέρα γι' αυτόν. Όμως ο Κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου του, η Αφορδίτη, θα βρίσκεται...μάντεψε που!...στο ζώδιο των Διδύμων. Και ποιος πολιτικός αρχηγός είναι Δίδυμος; Μα ο Αντώνης Σαμαράς!

Εδώ βλέπουμε μια επικοινωνία και μάλιστα καλή μεταξύ των δύο πολιτικών εκείνη τη μέρα. Έτσι τουλάχιστον λένε τα άστρα. Μπορεί να αρχίσει ένας διάλογος, μια επαφή μεταξύ των δύο. Οι προϋποθέσεις είναι καλές αστρολογικά.

Αυτός όμως που θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων, θα είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στο ζώδιό του, τον Αιγόκερω, γίνεται χαμός! Τι Πλούτωνας που τριγωνίζει τον Άρη και θα εκτοξεύσει το "εγώ" του κ. Βενιζέλου στα άκρα, τι Πλούτωνας που τετραγωνίζει τον Ουρανό που επιτείνει την ανυπομονησία και την παρόρμηση, τι τρίγωνο Πλούτωνα με Ήλιο που ενισχύει τα ηγετικά χαρακτηριστικά: Μια μέρα που θα βγάλει προς τα έξω όλο το "είναι" του Ευάγγελου!

Κι ο Τσίπρας; Α, εδώ έχουμε ένα θέμα. Ο Τσίπρας είναι Λέων. Στο ζώδιο βέβαια, και για το Λέοντα εκείνη η ημέρα είναι άδεια. Όπως το ίδιο ισχύει και για τον επίσης Λέοντα στο ζώδιο Καρατζαφέρη.

Αντίθετα, ο Κουβέλης που είναι Παρθένος, έχει έναν Άρη στο ζώδιό του εκείνη τη μέρα, θα είναι κερδισμένος - σύμφωνα με τα άστρα πάντοτε - αλλά κάποιες λεπτομέρειες θα του στοιχίσουν τη μεγαλύτερη επιτυχία. Κάπου θα "χαθεί" στις λεπτομέρειες.


Η Σελήνη στο Σκορπιό, το ζώδιο της Παπαρήγα, δείχνει μια εύνοια για τις πολιτικές επιδιώξεις της ΓΓ του ΚΚΕ. Όμως οι αντίθετες όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Δία, δε θα επιτρέψουν μια εξαιρετική εκλογική επίδοση.

Και ερχόμαστε στο ερώτημα της ημέρας: Χρυσή Αυγή!
Δυστυχώς δεν έχω ούτε ημερομηνία ίδρυσης του κόμματος, ούτε ημερομηνία ακριβή γέννησης του Μιχαλολιάκου.
Όμως ο Μιχαλολιάκος εξελέγη δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων την 7η Νοεμβρίου του 2010. Προφανώς γι' αυτόν ήταν μια καλή ημέρα και θα βασιστούμε σ' αυτήν για κάποιες προβλέψεις.
Στο ζώδιο του Σκορπιού λοιπόν - το ζώδιο του "ή ταν ή επί τας" και δεν κάνω πλάκα! - ο Μιχαλολιάκος συνάντησε την επιτυχία.
Πως είναι ο Σκορπιός της 6ης Μαϊου; Όπως είπαμε και παραπάνω, ο Σκορπιός με τη Σελήνη που θα βρίσκεται εκεί είναι ευνοϊκός για τις πολιτικές επιδιώξεις. Όχι πάντως κάτι το εξαιρετικό λόγω των αντιθέσεων.

Συμπέρασμα λοιπόν.
Η μέρα των εκλογών της 6ης Μαΐου θα είναι μια μπερδεμένη ημέρα για τους εκλογείς. Άλλα θα θέλουν αλλά τελικά άλλα θα ψηφίσουν, με πολύ θολή και λανθασμένη κρίση αλλά όχι με έντονο το στοιχείο της αντιπαράθεσης. Περισσότερο της στεναχώριας και της κατάθλιψης. Μπορεί και ο καιρός να είναι ανάλογος.
Αστρολογικά, θα έχει τρεις πρωταγωνιστές, τους Σαμαρά, Βενιζέλο και Καμμένο όπου οι σχέσεις μεταξύ των τριών θα κρίνουν και θα διαμορφώσουν την επόμενη ημέρα.
Αντίθετα με ό,τι λέγεται - στοιχείο κι αυτό της ασάφειας και της θολούρας των αντιθέσεων - Τσίπρας, Παπαρήγα και Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να κάνουν την έκπληξη.
Κάπου ανάμεσα στέκεται ο Κουβέλης, που αρχικά θα δώσει την αίσθηση ότι πάει πολύ καλά αλλά στο τέλος της ημέρας απλώς θα έχει καταγράψει ένα θετικό αποτέλεσμα.
Πάντοτε αστρολογικά και βεβαίως όπως είπαμε, τίποτα από όλα αυτά δεν πιστεύουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: